Loading...

VI ER "FIRST MOVERS"

Øvrigt7. oktober 2024

Finansøkonomer og finansbachelorer
kan nu komme hurtigere igennem teorien.

Vi er stolte af at være blandt de første revisionsfirmaer, der tilbyder Fast-track revisoruddannelsen. Mandag den 7.10.2024 startede undervisningen hos Partner Revision i Herning.

Den nye Fast-track revisoruddannelse tilbydes til finansøkonomer og finansbachelorer. Fast-track uddannelsen belønner, at man med disse uddannelser er fagligt godt klædt på til revisorfaget. Man er hurtigt klar til at prøve "håndværket" i praksis.

Som Fast-track trainee kan man derfor komme igennem teorien på kun 1 år. Det betyder, at man allerede i år 2 bliver revisor-assistent. Her vil man høste yderligere værdifuld praktisk erfaring, inden man er færdiguddannet revisor efter 2 år. 

Flere hænder i maskinrummet

For branchen betyder Fast-track uddannelsen "flere hænder i maskinrummet”. Partner Revision har været med til at udvikle uddannelsen hvad angår alt fra sammensætning af kontrakt til udvikling af undervisningsmateriale. Vi satser stort på denne uddannelse, der er udviklet i samarbejde med Revisorgruppen Danmark.

Det understreger, at vi hos Partner Revision er handlingsparate og fleksible. 
Vi vil gerne skabe de bedste rammer for vores trainees. 

Har du spørgsmål til Fast-track uddannnelsen, kontakt gerne Jeanette Bjerregård på jb@partner-revision.dk eller tlf. 72 14 42 09.

 

Tilbage til oversigten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, der kan have betydning for din virksomhed. Vi opdaterer dig på love og regler, giver dig inspiration og deler ny og værdifuld viden.

    First Name:

Find din nærmeste afdeling

Partner Revision dækker hele det midt- og vestjyske område. Med ni lokale kontorer er vi altid tæt på din virksomhed. Og du er altid velkommen.

 

Se alle vores afdelinger

keyboard_arrow_up